Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Onko niska jumissa ja päätä särkee? Jomottaako tai kiristääkö selkää? Polttaako jalkoja tai vaivaako jokin muu lihaskireys? Vai haluatko yksinkertaisesti vain rentoutua?

 

Paraelin toimitiloissa teitä palvelee koulutettu hieroja Joni Bäckman. Toimitilat on verholla eristetty ja näkösuojattu. Hieronta toteutetaan täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti kaavoihin kangistumatta. Jos olet pitkällä raskaana, niin ei huolta, hieronta tapahtuu tällöin kylkimakuulla jolloin asiakkaan on mahdollisimman rento olla.

 

Pääset nettiajanvaraukseen tästä!

Voit myös varata ajan puhelimitse numerosta 044 2407 505.

 

Hinnasto (sis. 0% alv.):

30 min. hieronta 30€

45 min. hieronta 40€

60 min. hieronta 50€

90 min. hieronta 70€

 

Palvelut:

Klassinen hieronta / Urheiluhieronta

Lämpö/kylmäkäsittelyt

Nivelmobilisaatio

 

Klassinen hieronta tai urheiluhieronta toteutetaan asiakkaan kunnosta ja toiveista riippuen. Klassisessa hieronnassa asiakas voi rentoutua laajoilla otteilla hoidettuna. Urheiluhierontatekniikoita käytetään kireisiin/jumissa oleviin lihaksiin tarkoilla otteilla, ja näillä pyritään saamaan lihaskireydet pois tehokkaammin. Lopputuloksena asiakkaalle pyritään saamaan rento ja kivuton olo.

 

Lämpökäsittelyt ovat erittäin tehokas  apuväline kireiden lihasten käsittelyssä. Lämpökäsittelyssä asiakkaan lihaksistoa lämmitetään ennen hierontaa lämpöhauteella, ja tällä pyritään saamaan lihakseen jo ennen käsittelyä lämpöä ja verenkiertoa jotta kudos on elastisempaa ja näinollen hieronta on asiakkaalle kivuttomampaa ja nautinnollisempaa. Vastaavasti todella kipeisiin kohtiin voidaan käyttää myös kylmähoitoa, jossa kipeä kohta käsitellään jääpalan avulla jolloin saadaan kipeä kohta turtumaan jotta sitä voidaan kivuttomasti käsitellä.

 

Nivelmobilisaatiossa pyritään parantamaan eri nivelten liikkuvuutta, jos niissä on rajoittunutta liikettä. Tekniikoilla parannetaan nivelen nestekiertoa ja pyritään palauttamaan nivelen liiketila normaaliksi. Tekniikoita ei tule sotkea kiropraktiikkaan/osteopatiaan, jossa jumiutuneita niveliä käsitellään huomattavasti voimakkaammilla otteilla ja tekniikoilla. Mobilisaatiossa nivelen käsittelyn lisäksi suoritetaan ympäröiville kudoksille hieronta, koska hyvin usein nivelen rajoittunut liike kulkee käsi kädessä ympäröivien lihasten kireyden kanssa. Mobilisaation tulee olla asiakkaalle täysin kivutonta. Jos hoidon aikana havaitaan nivelongelmia joita ei mobilisoinnilla saada korjattua, voidaan asiakas ohjata tarvittaessa kiropraktikolle tai osteopaatille.